Skip navigation

bh2

bh4

Monolab created the ambitious contemporary residence ‘body house’ in rotterdam, near the harbour. The architects designed the home with the sleeping and bathing spaces in a concrete plinth, while the living, dining and cooking spaces float in the void above, suspended by a steel frame. I’ve pulled out of the last house, I’m moving in here instead.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: